Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Május 09. 12:20, hétfő | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Családi napra várják az érdeklődőket

Családi napra várják az érdeklődőket

Ismét megrendezésre kerül június 4-én a Kossuthvárosban a Juniális.

A két szomszédos körzet önkormányzat képviselője, dr. Ónodi Izabella és dr. Kiss Ákos Csaba már izgatottan készülődik és szervezik a családi programokban és jó hangulatban bővelkedő Kossuthvárosi Juniálist.

Az esemény helyszíne a „hajós” játszótér és a közelmúltban felavatott közösségi ház lesz.

Noha a teljes program még nem körvonalazódott, de elöljáróban már annyit lehet tudni, hogy Fliszár Dóri minden bizonnyal megtornáztatja az érdeklődőket, kaphatunk ízelítőt a Gymstick-ből és a néptáncból is. Hallgathatunk citerazenét is a Kiskunfélegyházi Citerazenekar jóvoltából, de képviseltetik magukat a Kossuthvárosi óvodások is kedves kis műsorukkal. A Dudás Kreatív Játszóház már javában készül különböző programjaival, melyhez kapcsolódóan lesz hangszersimogató is. Mindezeken kívül íjászkodás, terápiás kutyabemutató, lovaglás, kocsizás, ugrálóvár, óriáscsúszda, vidámpark, kézműveskedés, arcfestés is várja majd az érdeklődők sorát.

Külön érdekesség lesz majd a kitelepült tűzoltóautó és a Süveges Autósiskola motoros-szimulátora. A Félegyházi Tejüzem is jelen lesz az egész napos rendezvényen finom termékeivel, és kóstolóval egybekötött termékbemutatót is láthatunk majd.

A nap egyik legnagyobb volumenű rendezvénye - a hagyományokhoz hűen - a főzőverseny lesz, amelyre folyamatosan várják csapatok jelentkezését. (Érdeklődni a 06-20/317-8600-as telefonszámon lehet Dunás-Varga Ibolyánál), vagy személyesen minden szombaton 11-12 óra között a Kossuthvárosi közösségi ház fogadóóráján, a Szendrey utcában.

Szeretettel várnak minden ötletet, és felajánlást mellyel színesebbé tehető a rendezvény dr. Kiss Ákos Csaba email címén: albus@atrtnet.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:23, hétfő | Helyi

Oktatási Hivatal: ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 06. 07:29, hétfő | Helyi

Sok kiváló tanuló kezdi meg érettségi vizsgáit a Móra Ferenc Gimnáziumban

A Móra Ferenc Gimnázium 2024. május 3-án (pénteken) tartotta ballagási ünnepségét.

2024. Május 05. 12:12, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 5. - HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM