Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Április 04. 16:35, hétfő | Helyi
Forrás: Papp Viktória

Búcsúzik a GYIÖK csapata

Búcsúzik a GYIÖK csapata

Mint ismert 2016-ban ismét Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati választások elé nézünk április végén.

Papp Viktória ifjúsági és kulturális referens ezért gondolta úgy, hogy az idei szorgalmas csapattal búcsú tábort tartanak az egész évi kemény munkáért cserébe.

Április 1-jén (pénteken) iskola után 14 órakor kor indult a kis csapat Borsihalomra, a Művésztelepre, melyet Jankovszki Ferenc és az Alapfokú Művészeti Iskola felajánlásának köszönhetően vehettek birtokba másfél napra.

A délutánt egy remek csapatépítő versennyel kezdte a csapat, amely jóízű nevetéssel és szórakozással telt. A játék után közös erőből zajlott a vacsorára szánt paprikás krumpli hozzávalóinak előkészítése, melyet aztán bográcsban főztek meg.

Este a vacsora után, a gyerekek táncoltak és egy nagyon látványos koreográfiát tanultak be szórakozásképpen. Ezt követően Feri bácsi tartott nekik egy beszámolót a művésztelepről és az ottani kikapcsolódási lehetőségekről.

Az este az év értékelésével zárult, majd lefekvés előtt még belefért egy kis ping-pongozás és éjszakába nyúló beszélgetés, nevetés is a programok sorába.

Másnap a közös reggeli után szabadprogram következett, melyet hangos zenehallgatás kísért és természetesen a jól összeszokott csapat közösen rakott rendet maga után. Délben a közös vonatra szállást követően még megbeszélték a legközelebbi megmozdulásuk (április 24.) vázlatait, majd elbúcsúztak egymástól és hazatértek.

Papp Viktóriától megtudhattuk azt is, hogy akinek lehetősége van (tehát nem végzős) újra jelöltette magát az idei választásra is, mert nagyon jól érezte magát az év alatt. Természetesen ez az érzés kölcsönös, mert több rendezvényen hangoztatta már az ifjúsági referens, hogy mennyire jó együtt dolgozni a mostani csapattal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.