Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 11. 14:49, szerda | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Beszélgetés Fütyü Illéssel

Beszélgetés Fütyü Illéssel

Fütyü Illést nem kell bemutatni a labdarúgás kedvelőinek. Játékosként és edzőként is sok helyen megfordult.

Jelenleg a Félegyházi Térségi Sportiskola utánpótlás korosztályának edzője, de még aktív játékosként a Kiskunfélegyházi Vasutas csapatában is játszik.

  • Hogyan értékeled csapatodat, akik az első helyen zártak az őszi szezonban az U-16-s korosztályban?

Nagyon elégedett vagyok az eredményünkkel, hiszen veretlenek maradtunk, egyszer játszottunk döntetlent. Voltak könnyebb és nehezebb mérkőzéseink is, mindig szervezetten ésgólratörően próbáltunk játszani.

  • Miben rejlik az U-16-s csapat ereje, miben kell fejlődnötök ahhoz, hogy megmaradjon az első hely?

Erőnk a csapategységben van, szorgalmasak a fiúk, tudnak egymásért küzdeni. Bízom, hogy a játékosok is átérzik és örülnek az első helynek, de tavasszal még jobban kell koncentrálnunk, hogy megőrizzük vezető helyünket.

  • Kiket emelnél ki a csapatból az őszi szezon végén, lesznek a bajnoki szünetben egyéb feladatok is?

Név szerint nem szeretnék senkit kiemelni, mindenki igyekezett a bajnokság során, csapatként értük el eredményeinket. A játék nem ért véget a játékosok számára, mivel a II. osztályú futsal bajnokságban is érdekeltek vagyunk, ott is szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

További sok sikert kívánunk a KHTK-FTSI U-16-s csapatának a bajnokságban. Bízunk, hogy a 2015-2016-s bajnoki szezon végén is hasonló jó eredményekről számolhatunk be.

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.