Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Július 04. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Belehalt égési sérüléseibe - frissítve!

Belehalt égési sérüléseibe - frissítve!

Egy autó kigyulladt az 5-ös számú főút melletti parkolóban, a tűzben megsérült vezetője elrabolta segítője gépkocsiját, amivel később balesetet szenvedett.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. július 3-án 4 óra körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerszelvényénél lévő parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy Volkswagen Polo típusú személygépjármű kigyulladt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint amikor egy arra közlekedő segítségnyújtás céljából megállt, az égő ruhás férfi odament hozzá, megrángatta a karját és az autóját követelte. A megfenyegetett férfi ekkor távozni akart, azonban a megégett sofőr a gépjárműre kapaszkodva tovább követelőzött. A fenyegetés hatására a segítő kiszállt az Opel Astra típusú gépkocsijából, amivel a sérült férfi elhajtott Kecskemét irányába.

Az elrabolt személyautó vezetője a főút 103.600-as méterszelvényénél eddig tisztázatlan okból letért az útról és egy családi ház udvarán keresztülhajtva egy dűlőúton felborulva állt meg. A balesetet szenvedett 31 éves kiskunfélegyházi sofőr - az elsődleges adatok szerint az égési sérülések következtében - a helyszín közelében életét vesztette.

Az ügyben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai - szakértők bevonásával - rablás és közúti baleset okozása miatt indítottak nyomozást, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Címkék: kigyullad, megégett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA