Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 07. 14:15, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Bababörze nem csak kismamáknak

Bababörze nem csak kismamáknak

Ismét megrendezésre került ma (november 7-én) a Bababörze.

A mindig nagy skerrel záruló eseménynek a Móra Ferenc Művelődési Központ díszterme adott otthont. A szürke ködös reggelen lassan indult meg a mozgolódás, de 10-11 óra körül már egész vásári sokadalom válogatott, böngészett a portékák között.

A kismamák és apukák mellett a gyerekek is érdeklődve szemlélték a játékokat, ruhácskákat, de gazdára leltek a babakocsik, járókák, cipőcskék, kabátok és egyéb apróságok is.

Remek lehetőség ez mindenki számára, hogy alig használt holmikhoz jó áron hozzájussanak, míg a másik oldalt tekintve, a nem használt, kinőtt ruhácskák és játékok továbbra is jó szolgálatot tehetnek olyan helyen ahol még nagy hasznát veszik.

Annyi bizonyos, hogy egy-egy ilyen bababörze délelőttje mindig jókedvűen és kellemesen telik el mindazok számára akik részt vesznek rajta akár nézelődőként, akár eladóként.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok