Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2017. November 27. 18:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Szívet melengető látvány költözött a Petőfi térre a mai nap folyamán.

Hála dr. Fehérvári Istvánnak, aki felajánlotta óriási normann fenyőjét, de mérhetetlen köszönet illeti mindazokat, akik feldíszítették városunk káprázatos karácsonyfáját.

Az első fényfüggöny is felgyullad már a Gorkij utcai pavilonok felett, hogy kellemesebb hangulatot teremtsen a vásárlóknak, nézelődőknek, de az elmúlt 1 hétben lázas munka folyt a Kossuth utcán, a Móra téren és a Béke téren is. Amellett, hogy az őszi metszéseket elvégezték a szakemberek, a szemfülesebb nézelődők észrevehették azt is, hogy sorra felkerültek karácsonyi égősorok a fácskákra.

Ez azonban csak egy része az ünnepnek! Városvezetésünk, a Móra Ferenc Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum, a Holló László Képzőművész Kör és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, valamint a városunkban működő valamennyi klub, párt és szervezet is számos rendezvénnyel, kiállítással, műsorral, karitatív tevékenységgel járul hozzá ahhoz, hogy az ünnep MINDENKI számára okozzon boldog perceket!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 21. 13:21, szerda | Helyi

Kapus Diána a Közmédia AranyCORE zenebajnokság különdíját nyerte el

A 200 éve született Arany János tiszteletére, 2017. március 2-án indult emlékév folyamán számos program, esemény keretében emlékezhettünk egyik legnagyobb költőnkre.

2018. Március 21. 10:45, szerda | Helyi

Egymilliárddal több plusztámogatás tüzelőre

A kormány több mint egymilliárd forinttal kiegészítette a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó támogatást

2018. Március 21. 10:09, szerda | Helyi

Többórás napsütés várható

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, péntektől pedig erősödik a nappali felmelegedés - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

2018. Március 21. 09:25, szerda | Helyi

Milyen ételt rendelünk leggyakrabban?

A pizza népszerűségét megközelíteni sem tudja semmi Magyarországon. Annyira megkerülhetetlen, hogy ha az ételrendelések alapján terveznénk meg egy hónapnyi menüt, a hónap közepéig pizzát ennénk!