Városlista
2018. január 17, szerda - Antal

Hírek

2017. November 27. 18:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Szívet melengető látvány költözött a Petőfi térre a mai nap folyamán.

Hála dr. Fehérvári Istvánnak, aki felajánlotta óriási normann fenyőjét, de mérhetetlen köszönet illeti mindazokat, akik feldíszítették városunk káprázatos karácsonyfáját.

Az első fényfüggöny is felgyullad már a Gorkij utcai pavilonok felett, hogy kellemesebb hangulatot teremtsen a vásárlóknak, nézelődőknek, de az elmúlt 1 hétben lázas munka folyt a Kossuth utcán, a Móra téren és a Béke téren is. Amellett, hogy az őszi metszéseket elvégezték a szakemberek, a szemfülesebb nézelődők észrevehették azt is, hogy sorra felkerültek karácsonyi égősorok a fácskákra.

Ez azonban csak egy része az ünnepnek! Városvezetésünk, a Móra Ferenc Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum, a Holló László Képzőművész Kör és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, valamint a városunkban működő valamennyi klub, párt és szervezet is számos rendezvénnyel, kiállítással, műsorral, karitatív tevékenységgel járul hozzá ahhoz, hogy az ünnep MINDENKI számára okozzon boldog perceket!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 17. 11:00, szerda | Helyi

Ki vagy te, Mariska?

KAPUDROG, a társadalom romba döntője, netán gyógyír a rákra, a világbéke elhozója: a világ egyik legismertebb tudatmódosító szerét egymásnak igencsak ellentmondó vélemények övezik.

2018. Január 17. 10:46, szerda | Helyi

Gyorsan hajtott a jeges úton, a szántóföldre borult

Nem a síkos útviszonyoknak megfelelően haladt és oldalára borult kisbuszával egy törökszentmiklósi sofőr Szentkirály külterületén kedd este.

2018. Január 17. 10:20, szerda | Helyi

Szigorítással szorítanák vissza az agresszív vezetőket

Szigorítaná a jogosítvány megszerzését a Magyar Közlekedéspolitikai Egyesület. A szervezet szerint ugyanis sok vezetésre alkalmatlan személy is engedélyt kap.

2018. Január 17. 08:32, szerda | Helyi

Kést szorított a nyakához

A kiskunmajsai rendőrök őrizetbe vették a 17 éves helyi gyanúsítottat.