Városlista
2018. szeptember 26, szerda - Jusztina

Hírek

2017. November 27. 18:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Szívet melengető látvány költözött a Petőfi térre a mai nap folyamán.

Hála dr. Fehérvári Istvánnak, aki felajánlotta óriási normann fenyőjét, de mérhetetlen köszönet illeti mindazokat, akik feldíszítették városunk káprázatos karácsonyfáját.

Az első fényfüggöny is felgyullad már a Gorkij utcai pavilonok felett, hogy kellemesebb hangulatot teremtsen a vásárlóknak, nézelődőknek, de az elmúlt 1 hétben lázas munka folyt a Kossuth utcán, a Móra téren és a Béke téren is. Amellett, hogy az őszi metszéseket elvégezték a szakemberek, a szemfülesebb nézelődők észrevehették azt is, hogy sorra felkerültek karácsonyi égősorok a fácskákra.

Ez azonban csak egy része az ünnepnek! Városvezetésünk, a Móra Ferenc Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum, a Holló László Képzőművész Kör és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, valamint a városunkban működő valamennyi klub, párt és szervezet is számos rendezvénnyel, kiállítással, műsorral, karitatív tevékenységgel járul hozzá ahhoz, hogy az ünnep MINDENKI számára okozzon boldog perceket!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.