Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2017. November 27. 18:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Az ünnep fényei már pislákolnak Félegyházán

Szívet melengető látvány költözött a Petőfi térre a mai nap folyamán.

Hála dr. Fehérvári Istvánnak, aki felajánlotta óriási normann fenyőjét, de mérhetetlen köszönet illeti mindazokat, akik feldíszítették városunk káprázatos karácsonyfáját.

Az első fényfüggöny is felgyullad már a Gorkij utcai pavilonok felett, hogy kellemesebb hangulatot teremtsen a vásárlóknak, nézelődőknek, de az elmúlt 1 hétben lázas munka folyt a Kossuth utcán, a Móra téren és a Béke téren is. Amellett, hogy az őszi metszéseket elvégezték a szakemberek, a szemfülesebb nézelődők észrevehették azt is, hogy sorra felkerültek karácsonyi égősorok a fácskákra.

Ez azonban csak egy része az ünnepnek! Városvezetésünk, a Móra Ferenc Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum, a Holló László Képzőművész Kör és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár, valamint a városunkban működő valamennyi klub, párt és szervezet is számos rendezvénnyel, kiállítással, műsorral, karitatív tevékenységgel járul hozzá ahhoz, hogy az ünnep MINDENKI számára okozzon boldog perceket!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 13. 15:11, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2018. December 13. 13:50, csütörtök | Helyi

100 évesen sem utasít vissza egy jó kártyapartit

Kiskunfélegyháza szépkorú lakóját, Nagy Istvánnét otthonában kereste fel Balla László alpolgármester, hogy 100. születésnapja alkalmából városvezetésünk nevében felköszöntse.

2018. December 13. 10:39, csütörtök | Helyi

Közgés diákok országos sikere gépírásból és szövegszerkesztésből

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége december 8-án rendezte meg Budapesten a dr. Kalotay Kálmán tanár úr emlékére szervezett országos bajnokság eredményhirdetését.

2018. December 13. 08:18, csütörtök | Helyi

Karácsonyi ünnepség a Göllesz iskolában

Karácsonyi ünnepséget rendez Balla László alpolgármester december 19-én, szerdán 17 órakor. Az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője.