Városlista
2018. szeptember 25, kedd - Eufrozina

Hírek

2018. Június 07. 15:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Az első óvodások már teljesítették az úszásoktatás 1. szintjét

Az első óvodások már teljesítették az úszásoktatás 1. szintjét

Február 21-én a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub úszó szakosztályának szervezésében indult el az óvodások úszás oktatása a Félegyházi Termál és Parkfürdőben.

Az önkormányzat által is támogatott vállalkozásnak köszönhetően ma (június 7-én) tíz óvodás vehette át Bács Ferenc és Szabó László oktatóktól a vízhez szoktatási tanfolyam elvégzését, valamint az oktatási rendszer 1. szintjének teljesítését elismerő oklevelet és egy ajándékutalványt.

Az oktatók pedig reménykednek abban, hogy minden kis tanítványuk az egyes úszásnemek alap mozdulatainak elsajátítása után kedvet kapnak arra is, hogy folytassák tanulmányaikat és sikeresen elvégezzék az úszás oktatás következő szintjeit is.

Végre megvalósult egy olyan kezdeményezés, amely a félegyházi úszó- és vízilabda egyesület utánpótlásneveléséhez is hozzájárulhat. A legfontosabb azonban az, hogy már az egészen pici gyermekeket is megbarátkoztatják a vízzel és lehetőség nyílik arra, hogy megtanuljanak úszni. Az önkormányzat pedig klub munkáját úgy tudta segíteni, hogy az uszodában rendszeres időpontot biztosított az oktatásra és lehetőségeihez mérten hozzájárult a költségekhez is - nyilatkozta lapunknak a jeles eseményen Balla László alpolgármester.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.