Városlista
2018. június 24, vasárnap - Iván

Hírek

2018. Június 07. 15:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Az első óvodások már teljesítették az úszásoktatás 1. szintjét

Az első óvodások már teljesítették az úszásoktatás 1. szintjét

Február 21-én a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub úszó szakosztályának szervezésében indult el az óvodások úszás oktatása a Félegyházi Termál és Parkfürdőben.

Az önkormányzat által is támogatott vállalkozásnak köszönhetően ma (június 7-én) tíz óvodás vehette át Bács Ferenc és Szabó László oktatóktól a vízhez szoktatási tanfolyam elvégzését, valamint az oktatási rendszer 1. szintjének teljesítését elismerő oklevelet és egy ajándékutalványt.

Az oktatók pedig reménykednek abban, hogy minden kis tanítványuk az egyes úszásnemek alap mozdulatainak elsajátítása után kedvet kapnak arra is, hogy folytassák tanulmányaikat és sikeresen elvégezzék az úszás oktatás következő szintjeit is.

Végre megvalósult egy olyan kezdeményezés, amely a félegyházi úszó- és vízilabda egyesület utánpótlásneveléséhez is hozzájárulhat. A legfontosabb azonban az, hogy már az egészen pici gyermekeket is megbarátkoztatják a vízzel és lehetőség nyílik arra, hogy megtanuljanak úszni. Az önkormányzat pedig klub munkáját úgy tudta segíteni, hogy az uszodában rendszeres időpontot biztosított az oktatásra és lehetőségeihez mérten hozzájárult a költségekhez is - nyilatkozta lapunknak a jeles eseményen Balla László alpolgármester.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 24. 15:42, vasárnap | Helyi

Hajthatatlanok a magyarok, így könnyen rémálom lehet a nyaralásból

Érdemes külföldi tartózkodásunk, nyaralásunk idejére biztosítást kötni, mert annak hiányában esetenként akár milliós költségünk is keletkezhet.

2018. Június 24. 12:03, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 12. vasárnap - Keresztelő Szent János születésének főünnepe - 2018. június 24.

2018. Június 24. 10:00, vasárnap | Helyi

Pásztorkutyák versenyeznek Bugacon

Június 30-án a Futó-homok félmaraton futóversennyel egy időben, de térben elkülönülve lehet megtekinteni a Speciál CAC kutyakiállítást, a magyar pásztorkutyák országos és nemzetközi kiállítását.

2018. Június 24. 08:00, vasárnap | Helyi

Sajnáljuk? Hamarosan vége a tévé korszakának

Rémesen sok időt töltenek az emberek valamilyen képernyő előtt. És odamegy a pénz, amit néznek.