Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 10. 11:30, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Augusztus végére teljesen elkészül az új óvoda

Augusztus végére teljesen elkészül az új óvoda

100 félegyházi kisgyermek kezdheti meg az évet ebben a varázslatosan szép új óvodában a Móra Ferenc utcában – nyilatkozta Csányi József polgármester Facebook-oldalán.

Az ünnepélyes átadásra augusztus 31-én kerül sor, melyre minden Érdeklődőt szeretettel várnak.

A Móra Ferenc u. 2. szám alatt épülő, nyugat-európai színvonalú, korszerűen felszerelt intézményben 4 csoportszoba, valamint a szocializációt, mozgás- és egyéb fejlesztést segítő helyiségek, tornaszoba, különféle kiszolgáló terek (öltözők, mosdók, WC-k, konyhák, szertár, iroda), beteg gyermekek elkülönítésére szolgáló helység, valamint orvosi szoba kapott helyet.

Apránként a berendezés, a korszerű óvodai játékok és fejlesztőeszközök is a helyükre kerülnek, melyek a jövőben segítik a felkészült szakemberek munkáját. A korszerű és szép játszóudvar kialakítása mellett a projekt részeként a dolgozók és a szülők, hozzátartozók részére megfelelő számú parkolóhely és a mozgássérült parkolóhely kiépítése is megtörtént.

A fejlesztés a TOP-1.4.1-15-BK1-2016-00010-es azonosítószámú projekt keretében valósult meg.

(Fotók: Facebook/Csányi József legyen Félegyháza polgármestere)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.