Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 06. 14:32, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Anyatej – nincs, ami pótolhatná!

Anyatej – nincs, ami pótolhatná!

Ma (október 6-án) a Betűbölcsi kibővített keretei között ünnepelték a kismamák, anyukák és az érdeklődők az Anyatej Világnapját.

“Anyaföld az öled, melybe kicsiny magként hulltam, tested templomában emberré alakultam. Mindent adó szereteted Mai napig éltet; drága Édesanyám, köszönöm, hogy élek!” (Simon András)

A Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Művelődési Központ közös szervezésében érdekes programokkal várták ma az Érdeklődőket a városi könyvtár nagytermében az Anyatej Világnapja alkalmából.
Kállainé Vereb Mária könyvtárigazgató ünnepi köszöntője után több tanácsadó, terapeuta tartott előadást a témával kapcsolatosan.

A meseterápia alapjaival Magyar Gabriella tanácsadó, szakpszichológus, mesetarapeuta ismertette meg a közönséget, a gyógytornász szerepéről és a Dévény módszerről Dr. Bátoriné Csenki Krisztina DSGM gyógytornász beszélt, az egészséges immunitásról és az egészséges emésztésről Banó Judit területi képviselőtől (Bonolact) tudtunk meg érdekes információkat.

Az eseményt termékbemutatók és tombola, valamint játszósarok színesítette. Végül a résztvevők vendégül látásával zárult a délelőtti program.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.