Hírek
2017. Április 06. 08:48, csütörtök |
Helyi
Forrás: Adrienn
Ahol a főzés öröm: Tupperware Főzőklub
A Tupperware Főzőklub szorgalmas háziasszonyai április 5-én tartották soron következő foglalkozásukat a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti kistermében.
A közelgő Húsvét árnyékában nem kifejezetten a sonkás-tojásos ételekre helyezték a hangsúlyt, hanem inkább a könnyű, különleges fogásokra, melyek bármikor megállják a helyüket az asztalon, legyen szó vacsoráról vagy ebédről. Az egészséges és ínycsiklandó falatok természetesen hagyományos edényekben is elkészíthetők, de a főzőklub tagjai egy-egy ilyen klubfoglalkozáson egyúttal bemutatják a Tupperware edényeknek és eszközöknek a használatát is, mellyel időt és energiát takaríthat meg a háziasszony.
Ezúttal az alábbi ételek kerültek a kóstolók tányérjaira:
- Kapribogyós, tejfölös harcsafilé sült zöldségekkel Fitt Shafe főzőedényben készítve
- Szezámmagos zöldség-ropogós – Tupperware wok-ban sütve
- Rizsfelfújt vörös áfonyával, barack dzsemmel Ultra-Pro edényben készítve
Ha kedvet kaptak a következő klubfoglalkozáson való részvételre, úgy látogassanak el május 3-án (szerdán) a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti kistermébe, ahol szívesen lát minden érdeklődőt Drozdikné Jutka, a félegyházi Tupperware Főzőklub vezetője.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi
Növényvédelmi permetezés
2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi
Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén
A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.
2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi
Ma van a Föld Napja
2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.
2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi
Sokat árthat a jószándék is!
Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).