Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Május 31. 14:40, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

A zene hangjain lopózik az angol nyelv

A zene hangjain lopózik az angol nyelv

Ma (május 31-én) Maria Bloom gitározott és énekelt a Betűbölcsi picurka tagjainak és játékos angol tanításával kellemes délelőttöt varázsolt nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is.

Maria Bloom neve ismerősen cseng azok körében, akik a megkövesedett tanítási módszerek helyett a szabad alkotókészség fejlesztése, a kreativitás kibontakoztatása mellett teszik le a voksukat, ha a gyermek neveléséről van szó.

Maria Kiskunfélegyházi születésű pedagógusnő, aki a Kecskeméti Főiskola óvodapedagógus-tanító és néprajz szakának elvégzése után Angliában vállalt gyermekfelügyeletet. Ezt követően gyermekeket táboroztatott az USA-ban. Miután férjhez ment Marchoz, akivel Prágában ismerkedett meg, Londonban kezdett el dolgozni immáron feleségként. Kisgyermekük születése után pedig lakókocsis európai körútra indultak Belgiumon, Franciaországon, Horvátországon át Magyarországig és vissza. Második gyermekük születése után Marc munkája miatt Szingapúrba költöztek, amely egyben Maria első zenei foglalkozásainak színhelye volt. 4 évig éltek itt, de mindig is egy élhetőbb valósabb közegbe vágyódtak, ezért úgy döntöttek, hogy Magyarországra, Kecskemétre költöznek. Marc azóta felnőtteket tanít angolul, Maria pedig „Musich With Maria” címmel zenés angol foglalkozásokat tart.

Rendszeresen átjár ide Kiskunfélegyházára is, hogy a gyerekeket a saját módszereivel, mintegy szórakozásként, a muzsika hangjain át vezesse be az angol nyelv rejtelmeibe. A Betűbölcsi csemetéinek arcát látva nem vitás Maria tanítási módszereinek sikeressége.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok