Városlista
2019. február 15, péntek - Kolos

Hírek

2018. December 05. 17:30, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

A szaloncukor mellé mozifilmet is kaptak az óvodások

A szaloncukor mellé mozifilmet is kaptak az óvodások

Reményi Richard, a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetőjének köszönhetően városunk középső- és nagycsoportos óvodásai megnézhették az Apróláb című mesefilmet.

A Mikulás alkalmából szervezett mozilátogatást a Szalay Busz Kft. is támogatta azzal, hogy a gyerekeket térítésmentesen szállította a helyszínre.

December 4-én kedden a Bankfalui óvoda, a Dózsa óvoda, a Százszorszép óvoda és a Szegedi úti óvoda kicsinyei, december 5-én pedig a Móravárosi Óvodába a Bercsényi utcai óvodába, Kossuthvárosi óvodába, Móra utcai óvodába és a Nagyszőlő úti óvodába járó gyerekek találkozhattak az előadás előtt a jóságos nagyszakállúval, Szűts Tamás személyében, aki gitárzenés kísérettel meg is énekeltette az apróságokat.

A mozifilm mellé ajándék szaloncukorka is járt, melyet jóízűen elmajszoltak a gyerekek az előadás előtt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 15. 17:46, péntek | Helyi

Szerelmi kvízjátékon adtak számot tudásukról

A Házasság Hete rendezvénysorozat részeként Valentin-napi kvízjátékot rendezett a Petőfi Sándor Városi Könyvtár középiskolások részére.

2019. Február 15. 08:49, péntek | Helyi

Kábítószert rejtett a kabát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai heroingyanús anyagot találtak egy autóbusz csomagtartójába rejtett kabátba varrva.

2019. Február 14. 14:28, csütörtök | Helyi

Tapasztalat útján történő tanulás

2019. Február 14. 11:20, csütörtök | Helyi

Trabant, Wartburg és Barkas találkozó Kecskeméten

Idén is megrendezik a Trabant-Wartburg-Barkas találkozót Kecskeméten. A találkozót 2019. május 11-én, szombaton, az Auchan Áruház melletti területen tartják.