Városlista
2018. november 14, szerda - Aliz

Hírek

2018. Július 03. 12:13, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

Július 3-án újabb parkolót adtak át a Kun utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán.

Az 5 férőhelyes parkoló költségeit városunk önkormányzata vállalta magára, a kivitelezés pedig a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak szakmai képzésével kapcsolódott össze, akik Balogh László szakoktató irányításával végezték el a munkát – tudtuk meg Balla László alpolgármestertől, a körzet önkormányzati képviselőjétől.

Azt is megtudtuk az alpolgármestertől, hogy ősztől folytatódik a parkoló környékének fejlesztése. Az iskola növendékei által a tanév folyamán legyártott nagyobb méretű járólapok és szegélykövek ekkor kerülnek a helyükre és megújulhat ezen járdaszakasz is. De arra is ügyelnek a kivitelezéskor, hogy a zöldfelület ne csökkenjen, így a munkálatok zárásaként rendezett környezet fogja fogadni az iskola gyakorlóépülete mellett parkolni szándékozó pedagógusokat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 21:11, kedd | Helyi

Több száz bála kapott lángra a félegyházi tangazdaságban

Több száz szalmabála kapott lángra kedden kora este a kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium tangazdaságában

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.