Városlista
2018. szeptember 21, péntek - Máté

Hírek

2018. Július 03. 12:13, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

Július 3-án újabb parkolót adtak át a Kun utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán.

Az 5 férőhelyes parkoló költségeit városunk önkormányzata vállalta magára, a kivitelezés pedig a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak szakmai képzésével kapcsolódott össze, akik Balogh László szakoktató irányításával végezték el a munkát – tudtuk meg Balla László alpolgármestertől, a körzet önkormányzati képviselőjétől.

Azt is megtudtuk az alpolgármestertől, hogy ősztől folytatódik a parkoló környékének fejlesztése. Az iskola növendékei által a tanév folyamán legyártott nagyobb méretű járólapok és szegélykövek ekkor kerülnek a helyükre és megújulhat ezen járdaszakasz is. De arra is ügyelnek a kivitelezéskor, hogy a zöldfelület ne csökkenjen, így a munkálatok zárásaként rendezett környezet fogja fogadni az iskola gyakorlóépülete mellett parkolni szándékozó pedagógusokat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 20. 16:34, csütörtök | Helyi

Nyilvános olvasópróba a Magyar Dráma Napja alkalmából

Nyilvános olvasópróbát tartanak 2018. szeptember 21-én, pénteken 17 órától a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 3. emeleti nagyteremben.

2018. Szeptember 20. 16:30, csütörtök | Helyi

Autómentes nap Kiskunfélegyházán

2018. szeptember 21-én, pénteken az Európai Mobilitási Hét keretében rendezi meg városunk az Autómentes Napot.

2018. Szeptember 20. 13:51, csütörtök | Helyi

Eredményesen versenyeztek a Turul Koppány Íjászai

2018. szeptember 8-án Kiskunfélegyházán rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület a Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat 6. fordulóját, ami egyben a döntő helyszíne is volt.

2018. Szeptember 20. 12:58, csütörtök | Helyi

Emlékhellyel tisztelegnek a szervdonorok előtt Kiskunfélegyházán

Szakmai fórummal egybekötve avatják fel a kiskunfélegyházi Alsótemető megújult ravatalozójánál szeptember 26-án, szerdán azt az emlékművet, amelyet szervdonorok tiszteletére állítottak.