Városlista
2019. február 15, péntek - Kolos

Hírek

2018. Július 03. 12:13, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

A szakmai gyakorlaton parkolót építettek

Július 3-án újabb parkolót adtak át a Kun utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán.

Az 5 férőhelyes parkoló költségeit városunk önkormányzata vállalta magára, a kivitelezés pedig a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak szakmai képzésével kapcsolódott össze, akik Balogh László szakoktató irányításával végezték el a munkát – tudtuk meg Balla László alpolgármestertől, a körzet önkormányzati képviselőjétől.

Azt is megtudtuk az alpolgármestertől, hogy ősztől folytatódik a parkoló környékének fejlesztése. Az iskola növendékei által a tanév folyamán legyártott nagyobb méretű járólapok és szegélykövek ekkor kerülnek a helyükre és megújulhat ezen járdaszakasz is. De arra is ügyelnek a kivitelezéskor, hogy a zöldfelület ne csökkenjen, így a munkálatok zárásaként rendezett környezet fogja fogadni az iskola gyakorlóépülete mellett parkolni szándékozó pedagógusokat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 15. 17:46, péntek | Helyi

Szerelmi kvízjátékon adtak számot tudásukról

A Házasság Hete rendezvénysorozat részeként Valentin-napi kvízjátékot rendezett a Petőfi Sándor Városi Könyvtár középiskolások részére.

2019. Február 15. 08:49, péntek | Helyi

Kábítószert rejtett a kabát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai heroingyanús anyagot találtak egy autóbusz csomagtartójába rejtett kabátba varrva.

2019. Február 14. 14:28, csütörtök | Helyi

Tapasztalat útján történő tanulás

2019. Február 14. 11:20, csütörtök | Helyi

Trabant, Wartburg és Barkas találkozó Kecskeméten

Idén is megrendezik a Trabant-Wartburg-Barkas találkozót Kecskeméten. A találkozót 2019. május 11-én, szombaton, az Auchan Áruház melletti területen tartják.