Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Június 13. 11:18, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

A művészeti iskola növendékei szórakoztatták a nagyérdeműt

A művészeti iskola növendékei szórakoztatták a nagyérdeműt

A Hattyúkerti Zenés Esték programsorozat harmadik előadásán június 12-én a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei bűvölték el közönségüket.

Az előzőekben (május 30. és június 7.) a Móra Ferenc Gimnázium magyar szakos tanára, Fekete Zoltán és barátai, valamint meghívott tanítványai, valamint a Corvo Bianco Reneszánszegyüttes, a Palestrina Kamarakórus, illetve a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Drámacsoportja reneszánsz estre invitálta a nagyérdeműt.

A sorozat záró előadására pedig június 28-án 17:00 órakor kerül sor, ahol az öt éves IL GATTO NERO BRASS QUINTETT fog fellépni. Az együttes tagjai: Pallagi Gábor és Magony Dezső trombita, Benkő Gabriella kürt, Farkas Bence harsona, Magyari András tuba.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 09:58, vasárnap | Helyi

A második is fényre lobban, jelzi: angyal szállt a földre

A hitet jelképező első gyertyaláng után fellobbant városunk adventi koszorúján december 8-án a reményt jelképező második gyertya is.

2018. December 09. 09:20, vasárnap | Helyi

Idén 56 alkotásból épült meg a Mézeskalács Meseváros

Immáron ötödik alkalommal épül fel Advent idején a Mézeskalács Meseváros, melyeknek minden egyes darabját jótékonysági célzattal készítik a vállalkozó kedvű alkotók, és akik ily módon kívánnak segítséget nyújtani.

2018. December 09. 08:00, vasárnap | Helyi

Ne feledje! Ma állat- és kirakodóvásár!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően ma is (december 9-én) megrendezésre kerül az ORSZÁGOS ÁLLAT- ÉS KIRAKODÓVÁSÁR a félegyházi vásártéren.

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.