Városlista
2018. szeptember 25, kedd - Eufrozina

Hírek

2018. Június 13. 11:18, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

A művészeti iskola növendékei szórakoztatták a nagyérdeműt

A művészeti iskola növendékei szórakoztatták a nagyérdeműt

A Hattyúkerti Zenés Esték programsorozat harmadik előadásán június 12-én a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei bűvölték el közönségüket.

Az előzőekben (május 30. és június 7.) a Móra Ferenc Gimnázium magyar szakos tanára, Fekete Zoltán és barátai, valamint meghívott tanítványai, valamint a Corvo Bianco Reneszánszegyüttes, a Palestrina Kamarakórus, illetve a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Drámacsoportja reneszánsz estre invitálta a nagyérdeműt.

A sorozat záró előadására pedig június 28-án 17:00 órakor kerül sor, ahol az öt éves IL GATTO NERO BRASS QUINTETT fog fellépni. Az együttes tagjai: Pallagi Gábor és Magony Dezső trombita, Benkő Gabriella kürt, Farkas Bence harsona, Magyari András tuba.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 25. 15:43, kedd | Helyi

Így hat a testre, ha éhgyomorra edzünk

Vajon tényleg igaz a felvetés, miszerint ha éhgyomorra indulunk el edzeni, több kalóriát fog elégetni a testünk mozgás közben?

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

2018. Szeptember 25. 13:03, kedd | Helyi

Két hónapos türelmi időt is kaphat autónk a műszaki vizsgán

Újra életbe lépett az a minősítési rendszer, amely nemcsak megfelelt és alkalmatlan járműveket tartalmaz, hanem az úgynevezett korlátozott alkalmasság is adható a műszaki vizsgán.

2018. Szeptember 25. 12:35, kedd | Helyi

Megjelentek a permetező drónok a mezőgazdaságban

A magyar mezőgazdaság az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, folyamatosan nőtt az ágazat kibocsátása, de még mindig van hová fejlődnie.