Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Szeptember 06. 12:39, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A művelődési központban tanácskoznak a libatenyésztők

A művelődési központban tanácskoznak a libatenyésztők

Szakmai konferencia kezdődött ma (szeptember 6-án) délelőtt az Integrál Zrt. és a Magyar Lúdszövetség szervezésében a XV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében a művelődési központban.

Szakmai konferencia kezdődött ma (szeptember 6-án) délelőtt az Integrál Zrt. és a Magyar Lúdszövetség szervezésében a XV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében a művelődési központban. A rendezvényt Vajda Tamás, az Integrál Zrt. főintegrátora nyitotta meg. Ezt követően a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg az ágazatot érintő aktuális kérdéseiről.
Dr. Horn Péter a Kaposvári Egyetem akadémikusa „A különböző baromfifajok versenyhelyzete”, Dr. Thuma Ákos PhD, dr. Gyuris Éva állatorvosok NÉBIH ÁDI, „Polyomavírus és riemerella anatipestifer okozta megbetegedés libában” Dr. Benyeda János és dr. Palya Vilmos, „A lúd polyomavírus okozta megbetegedése elleni specifikus védekezés”, Prof. dr. Romvári Róbert, dr. Áprily Szilvia, dr. Szabó András, Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar, Rekedtné Fekete Evelin az Integrál Zrt. főművezetője „A libamáj fagyasztott tárolása alatt kialakuló zöld színhiba okainak elemzése”, Dr. Keleti Ágnes, Vidékfejlesztési Minisztérium „A hízott víziszárnyas termékek, mint hungarikumok”, Fórián Zoltán, Agrár Európa Kft. vezető elemzője, „Takarmány, te drága – takarmányipari kilátások, tendenciák” címmel tart előadást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.