Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2017. December 02. 10:04, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A Móra Ferenc Gimnázium négy ballagó osztálya kapta meg a kék szalagot

A Móra Ferenc Gimnázium négy ballagó osztálya kapta meg a kék szalagot

A Móra Ferenc Gimnázium december 1-jén tartotta Szalagavató Ünnepségét a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. Az osztályfőnökök négy osztály boldog diákjainak tűzhették fel a kék szalagot.

Nagy Lajos igazgató beszédét követően a búcsúzó diákok vérpezsdítő táncos – zenés előadása szórakoztatta a szülőket és az ünnepre meghívott népes számú vendégsereget.

A műsort versenytáncosok látványos előadása is tarkította. Az est fénypontjaként pedig a végzősök káprázatos ruhákban kétfajta keringőt is bemutatták közönségüknek, melyet Dóka-Mezei Anett tánctanár segítségével és irányításával tanultak be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 13. 15:11, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2018. December 13. 13:50, csütörtök | Helyi

100 évesen sem utasít vissza egy jó kártyapartit

Kiskunfélegyháza szépkorú lakóját, Nagy Istvánnét otthonában kereste fel Balla László alpolgármester, hogy 100. születésnapja alkalmából városvezetésünk nevében felköszöntse.

2018. December 13. 10:39, csütörtök | Helyi

Közgés diákok országos sikere gépírásból és szövegszerkesztésből

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége december 8-án rendezte meg Budapesten a dr. Kalotay Kálmán tanár úr emlékére szervezett országos bajnokság eredményhirdetését.

2018. December 13. 08:18, csütörtök | Helyi

Karácsonyi ünnepség a Göllesz iskolában

Karácsonyi ünnepséget rendez Balla László alpolgármester december 19-én, szerdán 17 órakor. Az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője.