Városlista
2017. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2017. December 02. 10:04, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A Móra Ferenc Gimnázium négy ballagó osztálya kapta meg a kék szalagot

A Móra Ferenc Gimnázium négy ballagó osztálya kapta meg a kék szalagot

A Móra Ferenc Gimnázium december 1-jén tartotta Szalagavató Ünnepségét a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. Az osztályfőnökök négy osztály boldog diákjainak tűzhették fel a kék szalagot.

Nagy Lajos igazgató beszédét követően a búcsúzó diákok vérpezsdítő táncos – zenés előadása szórakoztatta a szülőket és az ünnepre meghívott népes számú vendégsereget.

A műsort versenytáncosok látványos előadása is tarkította. Az est fénypontjaként pedig a végzősök káprázatos ruhákban kétfajta keringőt is bemutatták közönségüknek, melyet Dóka-Mezei Anett tánctanár segítségével és irányításával tanultak be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 11. 15:53, hétfő | Helyi

Kiskunfélegyházi céget bírságolt az MNB

2017. December 11. 12:50, hétfő | Helyi

Műsorral köszönték meg a betlehemi jászol felállítását

Nemcsak a fényfüzérek és a káprázatos karácsonyfa teszi szívet melengetővé a városközpontban az adventi hangulatot, hanem a téren felállított Betlehem is.

2017. December 11. 12:37, hétfő | Helyi

Kik láthatják az egészségügyi adataimat az elektronikus térben?

A november 1-jétől bevezetett elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben az orvosi ellátások, a receptek, a beutalók, a laborvizsgálatok és egyéb leletek adatait egy országos online hálózatban rögzítik.

2017. December 11. 08:01, hétfő | Helyi

75 év gondolatai szobrokba rejtve

December 8-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását.