Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. December 07. 13:34, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

A Mikulás ünnepe is futásra sarkallta őket

A Mikulás ünnepe is futásra sarkallta őket

A legelszántabb Mikulások – noha teli zsákok nélkül – december 6-án is futásra adták a fejüket.

Az összeverbuválódott sportkedvelő baráti társasághoz a Constantinum diákjai közül is nagyon sokan csatlakoztak.

Kiss Ottó a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub mellékcsoportjának a Fuss Félegyháza Fuss Facebook csoport tagja immáron 2. alkalommal szervezte meg a Mikulás Futást a Kossuth utcán. Mint ahogy azt Ottó a lapunknak elmondta, nem a teljesítmény számít, hanem az, hogy a barátok együtt sportoljanak és kellemesen kikapcsolódjanak ezen a szép napon, így téve emlékezetessé Mikulás napját.

A tavalyihoz képest már nagyobb létszámban volt vállalkozó szellemű a 2200 m teljesítésére. Jól mutatja ezt a tényt az is, hogy volt aki babakocsival indult neki a laza kocogásnak, mely a városházától indult a vasútállomásig, illetve onnan vissza.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.