Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. November 19. 15:12, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

A mértékletesség a hosszú élet titka

A mértékletesség a hosszú élet titka

Az ember a génjeiben hordozza a hosszú élet titkát. A legfontosabb a mértékletesség és az, hogy az ember feltalálja magát az adott korban.

Az ember a génjeiben hordozza a hosszú élet titkát. A legfontosabb a mértékletesség és az, hogy az ember feltalálja magát az adott korban. Hetvenévesen nem akartam azt csinálni, mint amit negyven évesen. Szeretek élni és most sem tétlenkedem. Kilencven évesen is élvezem az életet – mondta el a születésnapját ünneplő Kordás István, akit ma (november 19-én) köszöntött fel a jeles nap alkalmából Rosta Ferenc alpolgármester a város nevében.

A vendégeket Pista bácsi saját készítésű tortával és süteménnyel kínálta, majd dolgos mindennapjairól beszélt. Elmondta, nyugdíjazása óta is tartalmasan tölti idejét, tavasztól őszig a telken dolgozik, süt, főz, ellátja a háztartási feladatokat. Gyermekei segítenének neki, de nem igényli tőlük ezt a fajta mindennapi gondoskodást. A telekre még ma is szinte mindennap kijár, de sajnos már egyedül. Megelégedett, boldog embernek vallja magát, csak felesége hiányzik neki nagyon. Életét gyermekei, négy unokája és négy dédunokája szeretete teszi teljessé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.