Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Április 29. 07:10, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A közgés Dencs László lett az új diákpolgármester

A közgés Dencs László lett az új diákpolgármester

A Kiskunfélegyházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat új képviselői április 27-én (csütörtökön) tették le az esküt ünnepélyes keretek között a városháza dísztermében.

A diák-önkormányzati választások évről-évre megrendezésre kerülnek Félegyháza általános és középiskoláiban is. A 3 polgármester közül Dencs László a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnázium diákja kapta a legtöbb szavazatot, így ő váltja le Horváth Károlyt polgármesteri székében.
A 39 képviselőjelölt közül a legtöbb szavazatot az alábbi diákok kapták, így Dencs László diákpolgármester munkáját a jövőben ők fogják segíteni, mint képviselő-testületi tagok.

A képviselő-testület tagjai: Kiss Anna, Almási Emerencia, Bencsik Szabolcs, Barna Pap Adrián, Szabó Gergő Zsolt, Ajtai Patrícia, Solymosi Andrea, Farkas Patrik, Czibolya Máté, Tóth Violetta, Darányi Miklós, Szabó Ágnes, Udvari Dominik, Kovács Bálint, Radnóti Kamilla, Rácz Dominik, Biró Krisztina, Terbe Zsuzsanna, Farkas Péter, Nikula Kitti, Tarjányi András, Somodi Beatrix, Ladányi Bence, Kis Eszter, Csósza Anna Cecília.

(Címlap fotó: Facebook)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.