Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Június 14. 15:10, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

A kismamának is kell idő önmagára

A kismamának is kell idő önmagára

Ma (június 14-én) a városi könyvtár Baba-mama Klubjának vendége az Oriflame termékek népszerűsítésével és forgalmazásával foglalkozó Szabolcsi–Csízik Gabriella és Varga-Pécsi Diána volt.

A kismamák szépsége személyes dolog, akár az álmok. A Svédországban megalkotott, egyedülálló szépségápolási termékeink emberek millióinak adtak lehetőséget arra, hogy szebbé tegyék az életüket. Ha szép a megjelenésünk, jobban érezzük magunkat. A kismamákra ugyanúgy érvényes ez. Hiszen ha a kismama jól érzi magát, akkor boldogabb és örömét át tudja adni gyermekének is.

Az is köztudott és talán még a saját bőrünkön is megtapasztaltuk, hogy semmire nincs ideje egy kisgyermekes anyukának, legfőképp önmagára nincs. Szinte lehetetlen megvalósítani azt, hogy meg tudjanak látogatni egy kozmetikust legalább két-három hetente. Ennek pedig egy problémás bőrtípusnál még inkább szükségét érzi az anyuka. A Betűbölcsi vendégei Szabolcsi–Csízik Gabriella és Varga-Pécsi Diána egy olyan alternatívát mutatott be a megjelenteknek, mely mindenképpen megfontolandó nemcsak a kisgyermekes anyukák számára, hanem azon hölgyeknek is, akik képtelenek beosztani idejüket, de igényelnék bőrük kényeztetését. Az Oriflame termékcsalád egyes darabjai a bőrtisztítástól kezdve a radírozáson át, egészen a bőr táplálásáig és mély ápolásáig partnerek az otthoni bőrápolásban. Ezen kívül az Oriflame a parfümjeivel, különböző sminkkészletével és smink termékeivel a hölgyek arc-, kéz- és testápolásának minden egyes mozzanatát végigkíséri.

Az ismertető végén a megjelentek feltehették kérdéseiket és tanácsokat kérhettek az előadóktól, akik szívesen válaszoltak minden felmerülő problémára.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).