Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Augusztus 01. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A két kezemmel...

A két kezemmel...

A Magyar Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Nagycsaládos Alapszervezete Jótékonysági Vásárt tartott július 31-én a Szakmaköziben.

A Két kezemmel program során tartósan munkanélküli és hátrányos helyzetű emberek készítettek kézimunkákat, melyek megvásárlásával a program résztvevőit támogathatták a jószívű érdeklődők.

A Vöröskereszt országszerte, így városunkban is sokrétű munkát lát el a véradások szervezésén túl a az elesett emberek segítésével, az adománygyűjtéssel és különböző érdekes és mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújtó programok megrendezésével. Legutóbb májusban egy nyílt nap keretében ismerhettük meg neves előadóktól tevékenységüket, betekintést nyerhettünk munkálkodásuk kulisszatitkaiba.

Eztúttal olyan emberek támogatását tűzte ki céljául az egyesület, akik a "Segíts magadon, Isten is megsegít" hétköznapi jelmondatot magukénak érzik és hajlandóak tenni azért, hogy életük jobbra forduljon.

Ezek a hátrányos helyzetű, tartósan munkanélküli emberek, ahelyett hogy elmerülnének az önsajnálatba és keserűségbe, aktívan munkálkodnak a jobb élet reményében. Kézügyességüket és szépérzéküket kamatoztatva olyan alkotások kerülnek ki kezeik közül, amelyeket szívesen megvásárolnak az emberek, hogy lakásuk, dísze lehessen, vagy épp hétköznapi életük során használhassák őket.

Tekintsék meg a vásáron készült galériánkat, melyen az alkotásokról is készültek fotók (ha esetleg lemaradtak volna az eseményről).

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.