Városlista
2018. november 13, kedd - Szilvia

Hírek

2018. Október 30. 13:51, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

Ez alkalomból városvezetésünk nevében Balla László alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője Szamosi Endre köszöntötte fel őt otthonában.

János bácsi és felesége Rozika néni nagy izgalommal várták a nagy napot. Lányuk süteménnyel és szomjoltóval kínálta a vendégeket. Az unokák és dédunokák sajnos nem tudtak jelen lenni, de a róluk készült fotókat büszkén mutatta meg az idős házaspár.

János bácsi 1928. november 1-jén született Kiskunfélegyházán egyszerű földműves család első gyermekeként. Édesapja földműveléssel foglalkozott, édesanyja pedig otthon vezette a háztartást hat apró gyermekkel.

János bácsi életének java részét a helyi TSZ-ben töltötte, onnan is ment nyugdíjba. 1953-ban vette el feleségül Juhász Rozáliát, akivel mai napig boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, már több mint 65 éve.
Házasságukból egy leánygyermek született, majd azóta két unokával és két dédunokával bővült a család.

János bácsi édesapja példáját követve egész életében a mezőgazdaságban dolgozott és még szabadidejét is ezzel töltötte, hiszen vagy traktorozott, vagy lovas kocsival fuvarokat vállalt az ismerősöknek és rokonoknak.

Jelenleg szűk családi körben tölti idős napjait, viszonylagos egészségben és hűséges felesége társaságában. Lányuk a szemközti házban lakik, így nagyon sokat tud segíteni a ház körüli munkákban és a mindennapi dolgokban, de az unokák és dédunokák is gyakori látogatók János bácsiéknál.

Címkék: Varga János

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 13. 15:57, kedd | Helyi

Nagy léptékben fejlődik a 2. számú választókörzet is

Bense Zoltán a 2. sz. választókörzet önkormányzati képviselője Lakossági Fórumon számolt be az elért eredményekről és az elkövetkező idő terveiről november 12-én a József Attila Általános Iskolában.

2018. November 13. 12:49, kedd | Helyi

Már Kecskeméten is gyógyítanak a bohócdoktorok

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai látogattak el hétfő délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

2018. November 13. 08:56, kedd | Helyi

Nem tartotta be a követési távolságot a tehergépkocsi

Az 5-ös számú főúton Kiskunfélegyháza felől Kecskemét irányába közlekedett 2018. november 12-én 15 óra körül egy petőfiszállási férfi egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsival.

2018. November 12. 19:07, hétfő | Helyi

Betűbölcsi a könyvtárban

2018. november 13-án, kedden, 10 óráról a Betűbölcsi vendége Csizmadia Anita mentőtiszt, aki csecsemő-, kisgyermek újraélesztés, elsősegélynyújtás témakörben tart gyakorlati bemutatót.