Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2018. Október 30. 13:51, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

90. születésnapját ünnepi a héten Varga János

Ez alkalomból városvezetésünk nevében Balla László alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője Szamosi Endre köszöntötte fel őt otthonában.

János bácsi és felesége Rozika néni nagy izgalommal várták a nagy napot. Lányuk süteménnyel és szomjoltóval kínálta a vendégeket. Az unokák és dédunokák sajnos nem tudtak jelen lenni, de a róluk készült fotókat büszkén mutatta meg az idős házaspár.

János bácsi 1928. november 1-jén született Kiskunfélegyházán egyszerű földműves család első gyermekeként. Édesapja földműveléssel foglalkozott, édesanyja pedig otthon vezette a háztartást hat apró gyermekkel.

János bácsi életének java részét a helyi TSZ-ben töltötte, onnan is ment nyugdíjba. 1953-ban vette el feleségül Juhász Rozáliát, akivel mai napig boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, már több mint 65 éve.
Házasságukból egy leánygyermek született, majd azóta két unokával és két dédunokával bővült a család.

János bácsi édesapja példáját követve egész életében a mezőgazdaságban dolgozott és még szabadidejét is ezzel töltötte, hiszen vagy traktorozott, vagy lovas kocsival fuvarokat vállalt az ismerősöknek és rokonoknak.

Jelenleg szűk családi körben tölti idős napjait, viszonylagos egészségben és hűséges felesége társaságában. Lányuk a szemközti házban lakik, így nagyon sokat tud segíteni a ház körüli munkákban és a mindennapi dolgokban, de az unokák és dédunokák is gyakori látogatók János bácsiéknál.

Címkék: Varga János

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 17. 16:55, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. Január 17. 12:12, csütörtök | Helyi

Úszás, vízilabda és triatlon sportágakban tanulhatnak a gyerekek

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület 2019. február elejétől új kezdő csoportokat indít 5 éves kortól, ahol a gyerekek játékosan sajátítják el az úszás, a vízilabdázás és a triatlon sportágak alapjait.

2019. Január 17. 09:57, csütörtök | Helyi

Börtönőrt próbált megkenni egy elítélt Szegeden

Megpróbált megvesztegetni egy börtönőrt egy fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben, hogy így jusson illegálisan mobiltelefonhoz

2019. Január 17. 09:53, csütörtök | Helyi

Mobilinterneten küldtük a legtöbb ünnepi jókívánságot

Jelentősen megnőtt az ünnepi mobilinternet forgalom a magyarországi szolgáltatóknál, az adatforgalom december 25-én volt a legnagyobb