Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 24. 15:18, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

25 éve öregbíti Félegyháza hírnevét a Pizolit Kft.

25 éve öregbíti Félegyháza hírnevét a Pizolit Kft.

Czakó Tibor, a Pizolit Kft. tulajdonosa és ügyvezetője elismerő oklevelet vehetett át május 22-én (vasárnap) a Városalapítók Hete Fesztivál zárásaként megrendezett ünnepi testületi ülésen.

A „Kiskunfélegyháza Város Gazdaságának Fejlődéséért” kitüntető címet a közismert és köztiszteletben álló vállalkozó a város gazdaságélénkítése terén vállalt szerepe, a hazai és nemzetközi személyszállításban kiemelkedő teljesítménye, a város jó hírnevének öregbítése elismeréseként vehette át a városháza dísztermében.

Czakó Tibor érdeklődésünkre elmondta, hogy a cége 1991-ben magánvállalkozásként indult, jelenlegi cégformában pedig 1996-tól működik. Fő profiljuk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. Megbízhatóságuk mellett rugalmasságukkal és minőségi szolgáltatásukkal nyerték – és nyerik el a mai napig - a megrendelők bizalmát. Saját járműparkjukat 28-61 fős főként Euro5-ös 6-os motorral szerelt, környezetkímélő luxusbuszok alkotják. Az egyre növekvő fővárosi megrendelések miatt hozták létre 2001-ben budapesti kirendeltségüket, ahol szintén nagy tisztelettel állnak a leendő ügyfelek szolgálatában.

Emellett foglalkoznak nemcsak autóbusz, hanem egyéb járművek javításával, műszaki vizsgáztatásával, szervizelésével is telephelyükön, mely az a volt Vörös Csillag TSZ területén van (III. ker. 173.).

A cég sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint a turisztikai szakma hagyományos évadnyitó rendezvényén 2011-ben átvett Év Autóbuszos Személyszállítója díj, melyet Czakó Tibornak, a Pizolit Kft. ügyvezetőjének ítéltek meg. Kiváló teljesítményét és a városunk rendezvényeihez való rendszeres hozzájárulást – a sporthoz éppúgy, mint a kulturális eseményekhez nyújtott önzetlen anyagi segítséget – méltán jutalmazta ezúttal Kiskunfélegyháza polgármestere a képviselőtestület nevében a kitüntető oklevéllel.

Reméljük még sokáig színesíti városunk sikeres és nagymúltú vállalkozóinak palettáját Czakó Tibor. Ehhez kívánunk neki és cége minden dolgozójának jó egészséget és további gyümölcsöző munkát.

(Címlapfotó: Bús Csaba)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.