Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 20. 20:42, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Juhász Tamás

2. helyen jutottak országos elődöntőbe a félegyházi tornászok

2. helyen jutottak országos elődöntőbe a félegyházi tornászok

Kecskeméten rendezték a torna diákolimpiai megyei döntőjét 2015. december 15-én, kedden. A kiskunfélegyházi tornászlányok 2 korcsoportban is képviseltették magukat.

A legkisebbek között, I. korcsoportban a Kovács Nikolett, Horváth Hanna, Szabó Róza, Somogyi Petra, Palásti Enikő összeálltású csapat a házigazda mögött a 2. helyen végzett. Egyéniben Szabó Róza a dobogó 2. fokára, míg Palásti Enikő a harmadik fokára állhatott fel.
A felső tagozatosok között legfiatalabb csapat, Nagy-Pál Eszter, Retkes Dorka, Siber Glória, Gombás Bora és Siber Szófia ugyancsak a 2. helyen végzett, mellyel kvalifikálták magukat a jövő év márciusában megrendezésre kerülő országos elődőntőbe. Siber Szófia mindhárom szeren kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mely egyéni összetettben az előkelő 4. helyre volt elegendő a nagyon erős és nála idősebb mezőnyben.

Edző: Juhász Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.