Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Május 20. 09:41, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

15 éve varázsol el bennünket a Miénk itt a tér

15 éve varázsol el bennünket a Miénk itt a tér

Május 19-én (pénteken) a késő esti órákban lepleződött le a Petőfi szobor mögött szorgoskodó fiatal alkotók műve. Már az ünnepélyes megnyitó óriási tömegeket mozgatott meg.

Napok óta nagy izgalommal készültek a „Varázskert a lombok árnyékában” nevet viselő manók világába röpítő kiállítás darabjainak megálmodói. S hogy kik ők? Az ünnepélyes megnyitón Kovács-Csonka Szilvia mutatta be a remekművek alkotóit Bubutimár Éva keramikus, Pócsik Olga festőművész és Kő István faszobrász személyében.

Rosta Ferenc alpolgármester kötetlen hangulatban előadott megnyitóját követően a közönséget a bűvölet világába csalva mutatták be attrakciójukat a cirkuszi mutatványosok. Mind a tűzzsonglőr, mind pedig a légtornász bemutatója méltán érdemelte ki a tapsvihart.

A "Miénk itt a tér" kiállítása pedig csakúgy mint évről-évre mindig, most is magáért beszél. Mindenképpen érdemes elidőzni ebben a kedves, vidám mesebirodalomban, ahol gyermeknek és felnőttnek egyaránt akad látványosság.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: