Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. November 04. 09:08, kedd | Helyi
Forrás: - szerk. -

Megújulnak a jelzőlámpák

Megújulnak a jelzőlámpák

Ütemterv szerint halad az 5. számú főútvonalon az önkormányzat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös üzemeltetésű jelzőlámpáinak felújítása, KÖZOP pályázati finanszírozással.

Ütemterv szerint halad az 5. számú főútvonalon az önkormányzat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös üzemeltetésű jelzőlámpáinak felújítása, KÖZOP pályázati finanszírozással. A korszerűsítés során a vezérlő-, a fejegységek, valamint az automata forgalomfüggő irányítás jeladóit is újakra cserélik. A lámpafejekbe energiatakarékos és hosszú élettartamú Led fényforrások kerülnek a jelenlegi izzólámpás helyett.

Áprilisban végezték el a szakemberek a Bercsényi - Halasi úti csomópont felújítását, november 3-5. között pedig a városközpontban (Kossuth – 5. számú főút, Bajcsy – 5. számú főút) végzik el a jelzőfejek ledesítését, vezérlőberendezés, a sorkapcsok, a gyalogos nyomógombok, kábelek cseréjét, szerelik fel a hangjelzőket.

A munkálatok ideje alatt kellő türelemmel és körültekintéssel, a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek a csomópontokban.

Fotó: Félegyházi Közlöny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA