Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Június 03. 09:37, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

Kerékpárokkal lepték meg a Százszorszép óvoda gyermekeit.

Kerékpárokkal lepték meg a Százszorszép óvoda gyermekeit.

A kiskunfélegyházi amatőr kerékpáros klub (KAKK) 2014-ben alakult, pár barát illetve a Bringabarát kerékpárszaküzlet összefogásával. Célja, túrák szervezése mellett, a gyerekek figyelmének felhívása a sport fontosságára.

A kiskunfélegyházi amatőr kerékpáros klub 2014-ben alakult, pár barát illetve a Bringabarát kerékpárszaküzlet összefogásával. A klub célja, túrák szervezése, tapasztalatok és egyéb kerékpározással kapcsolatos élmények megosztása, egy kellemes hangulatú, sportolni szerető társasággal.

Ősszel indították a gyermekkerékpárok felújításának projektjét, azzal a céllal, hogy támogassák a mozogni kívánó gyermekeket, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódjuk kialakításához illetve fenntartásához. Az első alkalommal a Százszorszép óvodára esett a választás, ahol a gyermek-családi napon két gyermek kerékpár, valamint egy roller került átadásra, amiket egy gyerekek által felrajzolt KRESZ pályán próbálhattak ki elsőként.

A jövőben sem kívánunk lemondani ezen tevékenységünkről. Célunk, hogy a város valamennyi óvodája részére ajándékozhassunk hasonló kerékpárokat, hiszen az egészséges életmód kérdésében mindenki érintett. Kérjük önöket, amennyiben megtehetik, támogassák tevékenységünket azáltal, hogy nem használt, régi vagy leselejtezett, felújításra szoruló gyermekkerékpárjaikat eljuttatják, a Kiskunfélegyháza, Kazinczy utca 8. szám alatt található Bringabarát kerékpárszaküzletbe, ezzel is elősegítve jótékony munkánkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.