Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. December 19. 18:42, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi gyermekdélután a Gimnáziumban

Karácsonyi gyermekdélután a Gimnáziumban

Énekes, zenés, játékos karácsonyi készülődésre invitálta ma (december 19-én) a Kiskunfélegyházi Babtista gyülekezet a gyerekek

Énekes, zenés, játékos karácsonyi készülődésre invitálta ma (december 19-én) a Kiskunfélegyházi Babtista gyülekezet a gyerekek.

17 órától már nagy volt a nyüzsgés a teremben, mert mindenki izgatottan várta a hangtechnika összeállítását, hogy elkezdődhessen a zenés műsor. A sok ügyes kéz pillanatok alatt megoldotta a mikrofonok üzembe helyezését, majd az est házigazdája megnyitotta a rendezvényt.

A gyerekek szájtátva figyelték az érdekes történetet, melyből kibontakozott a karácsonyi ünnep miértje. Sok apróság előtt már nem volt ismeretlen a Szent Este fogalma és örömmel osztották meg tudásukat a többiekkel. Ezeknek a gyerekeknek már nem csak az ajándékozásról szól a Szeretet Ünnepe, hanem Jézus születéséről és a legynagyobb öröm számukra, hogy együtt a család békében és boldogságban.

A hangulatról és az önfeledt szórakozásról a Kecskeméti Baptista Gyülekezetből érkező gitáros fiú és fuvolával közreműködő leány gondoskodott. A gyerekek pedig felállva tapsolták meg produkciójukat.

Ezt követően lehetőség nyílt az asztaloknál karácsonyi díszek és ajándékok készítésére, kéműveskedésre, sőt sportos játékokra is. A büfé pultoknál üdítő és ásványvíz szolgált szomjoltóul, és egy kis harapnivalóval - pogácsával - is kedveskedtek a megjelenteknek. Utóbbit a Fornetti Kft. szolgáltatta a renezvény támogatójaként. A kellemes és mozgalmas délután végén pedig minden gyermek egy-egy aprócska ajándékot kapott, hogy emlékezzen erre a fantasztikus hangulatban eltelt délutánra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA