Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Képek | Sport

Évet értékeltek a Koppány íjászok

2023-01-10 20:05:03

A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület 2022. december 29-én megtartotta hagyományos évértékelő összejövetelét.

Az évzáró-évértékelő összejövetelen említésre kerültek a 2022-es eseményei, rendezvényei, versenyeken elért eredmények, a következő év tervei. 2022 a gyarapodás éve volt a Koppányoknál. Gyarapodott a létszám, új tagok csatlakoztak az egyesülethez, Dinnyés Gyula bírói képesítést, Keserű Szilvia pedig biztonságtechnikai ellenőr képesítést szerzett.

Évet értékeltek a Koppány íjászok
Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok Évet értékeltek a Koppány íjászok