Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Képek | Sport

Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban

2020-02-28 19:46:53

A Kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület 2020. február 23-án, rendezte meg új versenysorozatának nyitó versenyét.

A Tűzmadár Versenysorozat első állomásának a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok biztosított helyszínt. A Turul Koppányok egyesületi életében ez volt a 41. saját szervezésű verseny, azon belül 10. teremverseny, melyből 8. alkalommal adott otthont a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok a Koppányok szervezte megmérettetésnek.

Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban
Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban