Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Képek | Sport

Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével

2022-09-23 16:58:52

Magyar Íjász Szövetség a festői környezetben lévő Sárospataki Rákóczi várban és környezetében rendezte meg a 2022-es Történelmi Íjász Országos Bajnokságot.

A verseny két napos volt. Szeptember 17-én, szombaton a mintegy 200 indulóval. A versenyt megnyitotta Aros János Sárospatak város polgármestere, majd beszédet mondott Dr. Tamás Edit a Rákóczi múzeum igazgatója.

Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével
Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével