Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Képek | Közélet

Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn

2020-01-11 13:58:12

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület és a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület megemlékezést tartott január 10-én a doni katasztrófa 77. évfordulója alkalmából.
Az ünnepség az Öreglaktanya mögött felállított kopjafánál vette kezdetét, ahol Hideg István ny. őrnagy köszöntötte a megjelent civil szervezeteket, pártokat, tanintézmények ifjúságát és a város kulturális életének jeles képviselőit. Külön tisztelettel üdvözölte városvezetésünket, a Magyar Honvédség Hadkiegészítési Központi Nyilvántartó Parancsnokság képviseletében megjelent Gárdonyi Sándor századost, a Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc műszaki ezred képviseletében megjelent Palatinus András alezredest és id. Csányi Józsefet, aki részese volt annak a katonai haderőnek, mely 1943-ban tragikus veszteséget szenvedett.

Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn
Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn Százezer magyar katona veszett oda a doni harcmezőn