Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Képek | Közélet

Óriási beruházások a Torus Kft-nél!

2016-05-25 15:35:26

2016-ban a Torus kft.-nél elindult egy nagy volumenű beruházás, mely magában foglal infrastrukturális és kapacitásfejlesztéssel kapcsolatos projekteket.
Az innováció szükségességét a piaci igények gyorsabb, gazdaságosabb kielégítése és termékspektrum bővítése miatt elengedhetetlen. Jelenleg 26-1600 mm-ig tudnak tartályfeneket gyártani, amit az év végéig 2800 mm-es tartományig kívánnak bővíteni. Ezen tartománynöveléshez megfelelő méretű prés, alagútkemence kerül megvásárlásra. Egyéb technológiai fejlesztések plazmavágó, él megmunkáló gépek, daruk, targoncák beszerzésével válik sikeressé.

Óriási beruházások a Torus Kft-nél!
Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél! Óriási beruházások a Torus Kft-nél!