Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Képek | Bulifotók

Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására

2020-02-12 19:36:00

Szokatlan, ám a tapasztalatok szerint rendkívül hatékony módon próbálják visszaszorítani Kiskunfélegyházán a drogok térhódítását.

- Az emberek szeretnek úgy gondolkodni, hogy ha van egy probléma, akkor annak biztos megvan a felelőse is, és persze olyan személy is, aki megoldja. A drogproblémákkal kapcsolatban általában a rendőrségtől várja a megoldást mindenki. Egyedül a rendőrség azonban nem tudja megoldani a problémát – szögezte le dr. Molnár Katalin egyetemi docens, aki a Police Café módszert elhozta városunkba.

(Képek: Fábián Adrienn)

Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására
Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására Police Café: a drogfogyasztás hatékony visszaszorítására