Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Képek | Közélet

Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit

2019-10-08 16:29:41

A Móra Emlékévhez kapcsolódóan a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület rajzpályázatot hirdetett az általános iskolák 5-6 és 7-8. osztályos tanulói részére.
A 2019-es év nem csak Móra Ferenc írónknak, költőnknek, városunk díszpolgárának az évfordulója - hiszen 140 évvel ezelőtt született és 85 éve halt meg – hanem bátyjának, Móra Istvánnak is, aki a XIX. század végének és a XX. század elejének ismert, elismert írója, költője volt. Őrá is emlékezünk születésének 155. évfordulóján ebben az évben több eseménnyel is.

Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit
Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit Színes képeken jelenítették meg Móra Ferenc meséit és Móra István verseit