Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Képek | Oktatás

Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal.

2022-04-29 16:51:07

Valamennyien vágyunk arra, hogy kibontakoztathassuk a bennük rejlő tehetséget. Ez azonban csak egy lehetőség. Az, hogy meddig tudjuk ezt fejleszteni és az eredményeit is megmutatni a minket körülvevő világnak már sok-sok akaratot, türelmet és külső segítséget igényel.
Ezt a segítséget kamaszkorban elsősorban az iskola tudja nyújtani. Ezért vállalkozott arra a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum, hogy pályázik a Nemzeti Tehetségprogram által meghirdetett fejlesztésre. Az NTP-INNOV-21 Komplex tehetség elnevezésű projekt keretében iskolánk olyan innovatív tanulási környezetet alakít ki a tehetséges diákok számára, amely hozzájárul a matematikai, logikai, kommunikációs és médiaismereti készségeik komplex fejlesztéséhez.

Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal.
Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal. Komplex tehetségfejlesztést végez a Közgé Tehetséggondozás szabaduló szobával és vloggal.