Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Képek | Oktatás

Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken

2019-06-24 13:27:18

Kimagaslóan szerepeltek diákjaink mind német, mind angol nyelvből a 2018/2019. tanévben megrendezett őszi és tavaszi országos csapatversenyeken. A versenyzőknek az adott ország kultúrájával, irodalmával, hagyományaival kapcsolatos feladatsort kellett megoldani, kutatómunkát végezni, majd különböző projektmunkákat készíteni.

A HEBE Kft. által szervezett levelezőversenyek évek óta nagy népszerűségnek örvendenek tanulóink körében, a Mórás csapatok minden évben ott vannak a legjobbak között. Idén a német nyelvet tanulók közül 9 csapat vállalta a megmérettetést különböző szinteken, angol nyelvből négy csapat indult attól függően, ki hány éve tanulja az adott nyelvet. Valamennyien szépen helyt álltak, nagyszerű munkákat készítettek.

Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken
Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken Mórások sikerei a HEBE idennyelvi versenyeken