Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Képek | Közélet

Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee

2020-07-01 11:41:22

A városlakók egy finom kávé mellett bűnmegelőzésről és vagyonvédelemről kaptak felvilágosítást a rendőröktől.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén folytatódott 2020. június 30-án délelőtt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi szakelőadói és a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója a nagyszámú érdeklődőt kötetlen formában, egy kellemes kávé mellett tájékoztatta vagyonvédelmet és a bűnmegelőzést érintő témákról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről.

Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee
Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee Kiskunfélegyházára érkezett a Police Coffee