Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Képek | Közélet

Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit

2019-09-09 09:19:47

A Tavaszi virágünnep keretében Kiskunfélegyháza önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület közösen hirdette meg a IX. VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT felhívást.
Pályázni virágos kiskerttel, virágos balkonnal, konyhakerttel, gondozott zöldfelülettel, erkéllyel, előkerttel, gondozott közterülettel lehetett.
A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére szeptember 7-én a 21. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretei között került sor.

Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit
Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit Kihirdették a Virágos Félegyházáért pályázat nyerteseit