Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Képek | Oktatás

Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában

2016-02-09 12:13:39

Városunk egykori nagy múltú oktatási intézménye – a volt Petőfi Sándor Általános Iskolának - helyet adó Kossuth u. 29-31. szám alatti ingatlan a mai naptól (február 9.) újra betöltheti méltó funkcióját.

2016. januárjában a Kiskunfélegyházi Waldorf Egyesület, mint a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda fenntartója kérelmet nyújtott be az önkormányzati tulajdonban lévő, volt Petőfi Sándor Általános Iskola 10 év határozott időtartamra szóló hasznosítása céljából.

Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában
Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában Újra lesz gyerekzsivaj a Petőfi iskolában