Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Képek | Oktatás

Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen

2021-10-19 19:44:38

2021. október 16-án rendezték meg immár 20. alkalommal a Pék Hagyományőrző Versenyt, állandó helyszínén a Közép-magyarországi ASZC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában.

Idén is ezzel párhuzamosan rendezték meg a Pozsonyi Kifli Készítő Versenyt, a Mézeskalács Díszítő Versenyt és a Konyakos Meggy Készítő Versenyt.

Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen
Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen Újabb Mezgés siker a Pék Hagyományőrző Versenyen