Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Képek | Sport

Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán

2019-10-08 09:09:34

A KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály szervezésében első alkalommal került megrendezésre Kiskunfélegyháza Repülőterén távlövő íjászverseny, 2019. október 6-án.

A Hetvenhét elnevezésű verseny 27 és 77 méter közötti lőtávokkal, egyedi pontozással és céllal (a 120 cm átmérőjű Nagy Párduc Koronggal) várta az érdeklődőket. A speciális szabályrendszer a távlövést kedvelő íjászok és a rövidtávhoz szokott „örömíjászoknak” is felkeltette az érdeklődését. A versenyre a szabad helyek hetekkel az esemény előtt már előnevezéssel beteltek. A négy kihelyezett táblán végül 36 íjász mérhette össze tudását.

Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán
Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán Hetvenhét, távlövő íjászverseny Kiskunfélegyházán