Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Képek | Közélet

Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni…

2019-10-25 21:31:25

Vallja a nyugalmazott igazságügyi könyvszakértő Keresztesi Kálmán, aki a napokban töltötte be 90. életévét.
Kálmán bácsit e kivételesen szép ünnep alkalmából Balla László alpolgármester kereste fel otthonában, hogy felköszöntse őt városvezetésünk nevében egy csokor virággal és Orbán Viktor miniszterelnökünk által aláírt emléklappal.
A szépkorú ünnepelt családja körében fogadta a kedves vendéget. Mosolyogva mesélt a régi időkről, amikor még feleségével együtt ténykedtek. Erzsike néni sajnos már koccinthatott az ünnepelttel, mert 2014 novemberében megszűnt dobogni szíve.

Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni…
Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni… Elfáradtam, megöregedtem, de még jó élni…