Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Képek | Fesztivál

A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai

2015-09-05 11:05:24

A Virágos Félegyházáért Mozgalom eredményhirdetésére ma (szeptember 5-én) a XVII. Libafesztivál keretei között került sor a nagyszínpadon.

Városunk nagy múltra tekint vissza a Tavaszi Virágünnep rendezvényével, hiszen 2008 óta minden évben megrendezésre kerül. A virágünnep a múlt értékeinek őrzése mellett a jelen szépségeinek ápolását és a jövő városának széppé, virágossá tételét célozza meg.

E szép ünnep részeként Kiskunfélegyháza város önkormányzata 2010 óta minden évben meghirdeti a Virágos Kiskunfélegyházáért Mozgalom versenyét. Idén tizenöten neveztek be a megmérettetésre júnus 30-ig.

A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai
A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai A legszebb kertek és erkélyek tulajdonosai