Városlista
2021. május 8, szombat - Mihály

Képek | Közélet

A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását

2021-04-13 15:15:19

Az elmúlt években a vidéki Magyarország gazdasága úgy megerősödött, hogy ezekben a nehéz időkben is fejlesztésekkel és beruházásokkal tud reagálni a kihívásokra.

A Berkemann cég által gyártott orvostechnikai lábbelik világszinten keresett termékek lettek. A világgazdaságban tapasztalható folyamatok ellenére is a vállalat úgy döntött, hogy nem a leépítések, hanem a fejlesztések mellett teszi a le voksát.

A mai beruházással a Berkemann egy alapanyag-takarékosabb, hatékonyabb termelésre tud áttérni, aminek következtében 400 munkahely válik hosszútávon biztosítottá Kiskunfélegyházán, Móricgáton és Martfűn.

Az 563 millió forintos beruházáshoz a kormány 282 millió forintos támogatást biztosít, amiért cserébe a vállalat garanciát vállal 400 dolgozója megtartására a világpiaci folyamatoktól függetlenül.

A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását
A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását A kormány támogatja a Berkemann Magyarország Bt. beruházását