Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Képek | Közélet

A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek

2019-03-07 12:10:46

Holló Lászlóra, a gimnázium egykori tanulójára, Kossuth- és Munkácsy-díjas Kiváló és Érdemes művészre emlékeztek március 6-án a Móra Ferenc Gimnázium épületében található emléktáblánál.
Az ünnepségen az iskola tanárai és diákjai mellett Rosta Ferenc, az iskola ny. igazgatója és Balla László alpolgármester úr is tiszteletét tette.

A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek
A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek A híres magyar festőre és grafikusra emlékeztek