Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2019. December 24. 08:36, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Versenyévadot zártak a Turul Koppány ÍHSE tagjai

Versenyévadot zártak a Turul Koppány ÍHSE tagjai

December 15-én vasárnap 7 fővel utaztak Tiszaföldvárra teremversenyre. 24 célon két körben kellet bizonyítani tudásukat. Egyébként szokatlanul nagy létszám gyűlt össze a megmérettetésre (130 fő).

Bicskeiné Csányi Mária a negyedik helyen, Ifjú Fetter Tamás ötödik helyen, míg a többiek Szeibert Imre 553 pont (70,8 %), Boldog Bence 525 pont (67,3%), Balanyi Sándor 502 pont ( 64,3 %) Kis Csaba 499 pont (63,9 %) és Fetterné Nagy Tünde 280 pont ( 35,8%). eredménnyel a mezőnyben végeztek.

December 21-én két esemény volt a Koppányok életében. Akik nem tudták időben az itthoni programot és már neveztek a Békéscsabán megrendezett Kerecsen kupára, azok oda, a többi maradt itthon és a Fürdőszállóban megtartott évvégi gyűlésen, és a megszokott Koppány Karácsony programján vett részt! ( Beszámoló később) Így megoszlott a csapat!

A versenyre Fetterné Nagy Tünde, Kövecses Zsuzsanna, ifjú Fetter Tamás és Tamáskovics Gyula utazott. A megszokott magas színvonalú, szinte OB-nek megfelelő versenyen kiváló eredményeket értek el a Koppányok! Kövecses Zsuzsanna első, Tamáskovics Gyula harmadik, ifjú Fetter Tamás ötödik, Fetterné Nagy Tünde hetedik lett!

A Koppányok nevében kívánok minden kedves szurkolónknak és mindenkinek, Áldott Békés Karácsonyt!

Dinnyés Gyula
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 09:23, péntek | Helyi sport

Hat kiskunfélegyházi birkózó ősztől akadémián folytatja a sportolást

A Magyar Birkózó Szövetség tavaly létrehozta a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiát (KIMBA).

2020. December 22. 12:42, kedd | Helyi sport

Évet értékeltek a Koppány Íjászok

Ebben az évben is értékelte munkásságát a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület. Rendhagyó évet, rendhagyó versenyszezont zártak a Koppányok, és bizakodva néznek a 2021-es év felé.

2020. Október 26. 08:27, hétfő | Helyi sport

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE két versenyzője vett részt Karcagon a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabadfogású versenyén. A fiúk jól szerepeltek, mindketten dobogóra állhattak.

2021. Január 21. 18:08, csütörtök | Belföld

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltás

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.