Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2019. December 24. 08:36, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Versenyévadot zártak a Turul Koppány ÍHSE tagjai

Versenyévadot zártak a Turul Koppány ÍHSE tagjai

December 15-én vasárnap 7 fővel utaztak Tiszaföldvárra teremversenyre. 24 célon két körben kellet bizonyítani tudásukat. Egyébként szokatlanul nagy létszám gyűlt össze a megmérettetésre (130 fő).

Bicskeiné Csányi Mária a negyedik helyen, Ifjú Fetter Tamás ötödik helyen, míg a többiek Szeibert Imre 553 pont (70,8 %), Boldog Bence 525 pont (67,3%), Balanyi Sándor 502 pont ( 64,3 %) Kis Csaba 499 pont (63,9 %) és Fetterné Nagy Tünde 280 pont ( 35,8%). eredménnyel a mezőnyben végeztek.

December 21-én két esemény volt a Koppányok életében. Akik nem tudták időben az itthoni programot és már neveztek a Békéscsabán megrendezett Kerecsen kupára, azok oda, a többi maradt itthon és a Fürdőszállóban megtartott évvégi gyűlésen, és a megszokott Koppány Karácsony programján vett részt! ( Beszámoló később) Így megoszlott a csapat!

A versenyre Fetterné Nagy Tünde, Kövecses Zsuzsanna, ifjú Fetter Tamás és Tamáskovics Gyula utazott. A megszokott magas színvonalú, szinte OB-nek megfelelő versenyen kiváló eredményeket értek el a Koppányok! Kövecses Zsuzsanna első, Tamáskovics Gyula harmadik, ifjú Fetter Tamás ötödik, Fetterné Nagy Tünde hetedik lett!

A Koppányok nevében kívánok minden kedves szurkolónknak és mindenkinek, Áldott Békés Karácsonyt!

Dinnyés Gyula
Koppány íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 21. 19:23, szerda | Helyi sport

Kiváló szereplés a Triatlon Európa Kupán

Az elmúlt hétvégén Triatlon Európa Kupát rendeztek Tiszaújvárosban melyen a kiskunfélegyházi triatlonosok is rajthoz álltak.

2021. Július 19. 14:55, hétfő | Helyi sport

Bács-Kiskun megyében Papp Laura Inez triatlonista és Kiss Ágnes Anna kenus a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei

Hetvenhét tehetséges fiatal sportolót, összesen 25 millió forint értékben díjazott a MOL Alapítvány idén.

2021. Július 11. 10:56, vasárnap | Helyi sport

Strandbirkózó bajnokság és egyéb nyári birkózó programok

Nyáron sem tétlenkednek a Kiskunfélegyházi Birkózó SE tagjai. Versenyek és edzőtáborok zajlanak a nyár folyamán, hogy az őszi versenyszezonban minél sikeresebben szerepeljenek a sportoló fiatalok.

2021. Július 07. 12:08, szerda | Helyi sport

Fuss Félegyháza! - a Tisza-tónál

Július első hétvégéjén került megrendezésre az Ultra Tisza-tó 130 km-es futóverseny.