Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Június 21. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: HVG

Zápor és szél várható

Zápor és szél várható

Zápor és szél várható vasárnap is, és leginkább az, hogy nem lesz strandidő. A hőmérséklet - az Időkép előrejelzése alapján - 19-24°C várható.

Zápor és szél várható vasárnap is, és leginkább az, hogy nem lesz strandidő. A hőmérséklet - az Időkép előrejelzése alapján - 19-24°C várható.

Vasárnap reggelre az ország nagy részén kitisztul az ég, de az északi tájakon egy-egy zápor előfordulhat. Főként a Dunántúlon lesz élénk az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13°C között alakul. Napközben továbbra sem lesz strandidő. Főként a Dunától keletre és nyugaton alakulhat ki zápor, helyenként zivatar. Élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél. Délután 19-24°C várható.

Vasárnap főként keleten-északkeleten, valamint elszórtan nyugaton számíthatunk záporoktól, néhol zivataroktól csúszós útszakaszokra, az intenzívebb gócokban helyenként gyorsan romló látási viszonyokra.

Hétfőn virradóra nyugaton fátyolfelhős, míg a keleti és a középső országrészben többnyire derült vagy gyengén felhős időre ébredhetünk, csapadék ekkor már nem várható. Napközben gomoly- és fátyolfelhők egyaránt lehetnek az égen, de már csak helyenként alakulhat ki egy-egy zápor. Hűvös lesz a hajnal, 7-13 fokig is hűlhet a levegő, míg délután 22-27°C-ot mérhetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok