Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Március 22. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini: Elveszítheti otthonát

Zalatnay Cini újra egészségügyi problémákkal küzd, hiába szüntette meg az eljárást az ügyészség abban a csalási ügyben, amiben egy állatvédőnő vádolta meg.

Nemcsak egészségügyi problémákkal, de kritikus anyagi helyzettel is küzd Zalatnay Cini. "Előjöttek az epe- és májproblémáim, miközben az immunrendszerem gyakorlatilag a nullával vált egyenlővé, illetve a vérképem is kritikus eredményt mutatott" - mondta az énekesnő az Új Ásznak, majd azt is bevallotta: ennek következtében fellépései is megritkultak. Éppen ettől vált kritikussá egyébként sem stabil anyagi helyzete, így Cini most attól retteg: elviszik feje fölül a házat. "A számlák persze jönnek, és a házunk hiteleit is nyögnünk kell. Ez sajnos egyre nehezebben megy, mindössze a bank jóindulatán múlik, találunk-e megoldást."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.