Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Április 21. 11:32, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Zajlik a GYIÖK-választás

Zajlik a GYIÖK-választás

Ma (április 21-én) 8-14 óráig tart a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztása. Aki még nem hallott erről a lelkes fiatalokból álló csoportról, az alábbiakban pár sorban ismertetnénk.

Ma (április 21-én) 8-14 óráig tart a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztása. Aki még nem hallott erről a lelkes fiatalokból álló csoportról, az alábbiakban pár sorban ismertetnénk.

GYIÖK tagjainak lehetőségük nyílt rá, hogy kivegyék részüket a kiskunfélegyházi közügyekből, a félegyházi fiatalok érdekeinek szem előtt tartásával határozatokat hozzon, támogasson bizonyos – fiatalokat érintő – megmozdulásokat, beruházásokat, mint pl. játszótér-felújítás, különböző ifjúsági programokat, tehetségkutató rendezvénysorozat. A GYIÖK tehát azért jött létre, hogy minden tekintetben az ifjúságot szolgálja, legyen szó szórakozásról, diákéletről, kultúráról. Idén új önkormányzat alakul meg, így minden 15-22 év közötti fiatalnak lehetősége nyílik arra, hogy bebizonyítsa: helye van a GYIÖK tagjai közt! Elsősorban azok a fiatalok szerepelnek a jelöltek között, akik ötleteikkel, elképzeléseikkel hatékonyan erősítenék a GYIÖK csapatát, munkáját és készek ezért mindent megtenni!

Természetesen a választások titkosak, a lezárt urnát csak az összes szavazat leadása után felügyelő bizottság jelenlétében bontják fel. A szavazatának leadását aláírásával igazolja minden egyes tanuló.

A választások eredményeiről később tudósítunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.